VÅRA TJÄNSTER

Vi utför arbeten åt Kommuner, privatpersoner, Bostadsrättsföreningar, föreningar, kyrkan mfl.

Vi åtar oss allt från små till lite större projekt med och utan totalentreprenad.

VI ERBJUDER

Mark- och anläggnings arbeten

Transport – Maskin & Grus

Timkörning & Entreprenader

Totala lösningar i och på mark

Uteplatser

Murar & Trappor i sten

Sten och plattläggning

Grov- och finplanering

Parkeringar och infarter

Gräv – Vatten- och avlopps installationer/ enskilda avlopp

Justering och läggning av konstgräs/ hybridgräs

Samarbete med mättekniker för inmätning med GPS

Trädgårds anläggning

Planteringar/ Gräsmattor

Mindre grunder

Dränerings arbeten

Ridbanor inne och ute

Höjdsättning med laser

Lekplatser och skolgårdar

Totala lösningar i och på mark

Vi har ett brett utbud av egna maskiner, fordon och verktyg för att göra våra uppdrag så effektiva och bra som möjligt för både kund och våra anställda.

MASKINPARK

1 st Larvgrävare 5,7 ton

Idealisk vid trädgårdsarbeten tex vid arbeten med att lägga marksten, i ordningställa trädgård, dränering osv. Tar sig fram i smala utrymmen och har gummilarver – minimerar sönderkörning av mark.

1 st Larvgrävare 1,9 ton

Idealisk vid trädgårdsarbeten tex vid arbeten med att lägga marksten i mindre skala, i ordningställa mindre ytor i trädgård osv. Tar sig fram i smala utrymmen och har gummilarver – minimerar sönderkörning av mark.

1 st Multione – är en kompaktmaskin

Oavsett om du befinner dig på ett litet arbetsområde inomhus eller utomhus i tuff krävande miljö kan MultiOne utföra arbeten som andra maskiner inte klarar av. MultiOne är en multifunktionell redskapsbärare för alla slags uppdrag. Till vår multione har vi följande redskap: Hyvellaser – ett redskap som med hjälp av laser hyvlar större underlag vid tex plattläggning, ridbanor osv. Stor roterande borste som kan användas för att sopa av större områden, Kedjegrävare som kan användas om man vill fräsa ner kabel, slang eller rör i marken.

1 st Lastmaskin 7 ton

Används bla för att bära ut olika material på arbetsplatser samt lasta material på firman. Vintertid används den till plogning.

1st Plattläggningsmaskin (Vakuumlyft)

Som används vid markstensupptagning och markstensläggning. Sparar grabbarnas ryggar och lägger ut fler plattor samtidigt.

1 st Lastbil med fyra axlar

Utrustad med kran med olika redskap till. Används för schaktkörning, grustransporter, jordtransporter, maskintransporter m m.

2 st traktorer med lastväxlarflak

Transporterar våra mindre larvgrävare runt om Lidköping med omnejd. Traktorn och flaket används även vid schaktkörning och transport av annat material. Till traktorerna finns det olika redskap, bla ogräsharv som är idealisk till att sladda större grusytor som tex fotbollsplaner. Traktorerna används vintertid till att skotta snö och sanda.

3 st Hjuldrivna grävmaskiner – EW 65 Wacker Neuson
Mobilgrävmaskin EW65 kör tack vare det inbyggda vägtrafikläget självt till arbetsstället och kräver ingen tids- och kostnadsintensiv transport.

Kontakta oss

Truckgatan 9, 531 40 Lidköping

Marcus Korneliusson
VD – Projektering
070-530 50 40

Anette Korneliusson
Administration
070-264 23 49